Nieuws

Het laatste HBC'09 nieuws

Winterwandeling Jeugdafdeling

Vrijdag 30 december is het weer zover. Terug van weggeweest, de aloude winterwandeling! Zet deze datum alvast in je agenda. In het verleden was dit een jaarlijks evenement binnen de jeugdafdeling vv Holtum en rkvv Buchten. De jeugdactiviteitencommissie wil deze top activiteit voor jong en oud weer nieuw leven inblazen.

Wat is er nog leuker dan gezellig met je hele team het (hopelijk besneeuwde) Limburgse heuvelland in te trekken om een lekkere winterwandeling te maken met tussendoor een lekkere warme kop soep en een broodje en na afloop frietjes met snacks in de kantine bij Nico?

We verzamelen om 09.30u op de parkeerplaats bij de kantine van HBC’09. Halverwege de tocht zullen we in een plaatselijk restaurantje een kop soep en een broodje eten om de inwendige mens te versterken. Als de magen weer gevuld zijn en het kompas ons de goede richting op stuurt verwachten we rond de klok van 16.00u weer terug te zijn in de kantine. Daar worden de frietjes geserveerd en kunnen we met zijn allen samen nagenieten van deze top activiteit!

Het is aan te raden om een rugzakje mee te nemen tijdens de wandeling voor een extra paar droge sokken, regenjack, handschoenen, muts, voldoende eten en drinken voor tussendoor en bovenal genoeg snoep of wafels voor de leiding. De wandeling bedraagt ongeveer 12km. Zorg dus voor een paar goede, liefst waterdichte wandelschoenen!

Wil je graag deelnemen aan deze activiteit, lever dan het inschrijfformulier in bij je eigen trainer.

Inschrijfformulier openen

Reactie achterlaten