Nieuws

Het laatste HBC'09 nieuws

Koningsdag Toernooi 2017

Al een aantal jaren organiseert HBC’09 het Koninginnedag/Koningsdag toernooi op de velden van sportcomplex ’t Anker. Ook dit jaar zal HBC’09 weer een toernooi organiseren op Koningsdag. Een gezellige middag voetbal voor jong en oud, maar zeer zeker ook voor de supporters.

Het voetbal richt zich op iedereen die verwant is met HBC’09, maar ook alle mensen uit de omliggende dorpen en steden zijn van harte welkom. Alles wat twee redelijk gezonde benen heeft kan meedoen, terwijl belangstellenden vanaf het gezellige terras het spektakel van dichtbij kunnen bekijken. Ook kunnen zij genieten van leuke muziek of de uitzending van Koningsdag op het grote scherm in de kantine onder het genot van een drankje.

Het programma ziet er van 13:30 tot circa 17:00 uur als volgt uit:
1. Sjravel-mix-toernooi voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar.
2. Zestallen toernooi voor dames en heren vanaf 13 jaar. Sportiviteit, ontspanning en gezelligheid staat in alle onderdelen voorop en deelname is dan ook volledig gratis. Voor de winnaars van de diverse toernooien zijn er leuke prijzen te winnen.

Inschrijven voor de verschillende toernooien kan hier op deze pagina of op Koningsdag zelf tussen 12:30 en 13:00 uur in de kantine van HBC’09 op sportcomplex ’t Anker te Buchten.

We hopen op goed weer, een grote deelname en massale belangstelling uit en rondom onze dorpsgemeenschappen.

Hopelijk tot donderdag 27 april op de velden van HBC’09!

Inschrijven

Reactie achterlaten