Nieuws

Het laatste HBC'09 nieuws

Jeugdkamp 2017

HBC’09 organiseert voor de 3e keer “de gezamenlijke seizoensafsluiting”

Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017 sluiten we het voetbalseizoen gezamenlijk af met alle jeugdleden en trainers/leiders van HBC’09 op sportpark Het Anker. De seizoensafsluiting start op vrijdagavond 30 juni om 19.00. Mocht je van te voren al je tentje willen opzetten, kan dat! Het is noodzakelijk om je slaapspullen mee te nemen (tent, slaapzak, slaapmatje/luchtbed, knuffel etc.).

De organisatie zorgt dit jaar niet voor tenten. We zullen samen onze tenten opzetten in 1 groot HBC’09-kamp. Van elk team dient minimaal 1 trainer/leider aanwezig te zijn tijdens de overnachting en op de zaterdag. Lukt dit niet, dient er een (ouder aanwezig te zijn). ’s Avonds is er een dropping voor de F t/m de B jeugd. Voor de mini-F wordt er voor een alternatief programma verzorgd in de kantine in de vorm van een film op groot scherm of enkele spellen in de kantine.

Wil je graag meedoen aan deze te gekke activiteit, druk dan op onderstaande button en vul het formulier in. Dit geldt natuurlijk ook voor de leiders. Het inleveren van dit formulier kan tot uiterlijk zaterdag 3 juni bij jouw leider/trainer. Leiders/trainers en vrijwilligers dienen al hun aanmeldingen maandagavond 5 juni per mail in te leveren bij Tom Stoffels. Heeft u verder nog vragen: mail naar tom_stoffels@hotmail.com.

Meer info en aanmelden

Reactie achterlaten