Nieuws

Het laatste HBC'09 nieuws

HBC’09 Tourspel 2017

Beste wielerliefhebbers,

HBC’09 organiseert in 2017 wederom het tourspel! Door je deelname steun je niet alleen de jeugdvoetballers van Buchten en Holtum, maar beleef je zelf des te meer plezier aan de Tour de France 2017. Natuurlijk wordt het ook gewaardeerd als vrienden, bekenden en collega’s meedoen!

Iedereen mag deelnemen. Ook is het mogelijk je online in te schijven op deze website. Uiterlijke sluitingstijd in alle vormen is zaterdag 1 juli 15.00 uur i.v.m. start 1ste etappe, die meteen meetelt! Klik hier om je nu in te schrijven.

Voor de puristen die liever hun formulier met potlood en gum invullen of voor degenen die gezellig wil discussieren over de optimale teamsamenstelling is er ook de mogelijkheid om papieren formulieren in te leveren. Dat kan op zaterdag 1 juli in de kantine van HBC’09 Sportpark ’t Anker tussen 12.00u en 15.00u..

Hopelijk mogen we van iedereen weer een of meerdere deelnames tegemoet zien.

Ga naar de speciale Tourversie van onze website: hbc09.nl/tourspel

Reactie achterlaten