Nieuws

Het laatste HBC'09 nieuws

Voetbalinstuif jeugd HBC’09

Op donderdag 31 augustus van 18:30 tot 19:30 uur organiseert HBC’09 de voetbalinstuif op de voetbalvelden van Sportplaza Het Anker. Door onze jeugdafdeling worden diverse voetbalactiviteiten georganiseerd waaraan jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen meedoen. Zin om te voetballen? Meld je aan en kom naar HBC’09!

HBC’09 is een voetbalvereniging waarbij plezier in het balspel voorop staat. Maar natuurlijk willen we naast het recreatieve aspect ook graag het prestatieve aspect benadrukken. Onze gediplomeerde trainers en jeugdcoördinatoren werken samen met de fysiotherapeut van Health & Sports voor het verbeteren van de blessurepreventie bij zowel de jeugdteams als de seniorenteams.

Bij HBC’09 wordt er niet alleen gevoetbald. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor onze senioren- en jeugdleden. Speciaal voor onze jeugdleden vindt er ieder jaar het jeugdkamp plaats, waarmee het voetbalseizoen gezamenlijk wordt afgesloten met een overnachting in een groot tentenkamp.

Dus trek je voetbalschoenen aan en kom 31 augustus naar onze voetbalvelden op Sportplaza Het Anker, Ankersweg 52 in Buchten.

Aanmelden voetbalinstuif

Reactie achterlaten