10 jaar HBC’09
Op 30 juni 2019 is het 10 jaar geleden dat HBC’09 werd opgericht uit de fusie van RKVV Buchten en VV Holtum. Dit heuglijke feit vieren we met een jubileumdag op zaterdag 29 juni op onze voetbalvelden bij Sportplaza Het Anker. Een mooi moment om terug te kijken op onze prille historie door middel van het organiseren van een aantal leuke activiteiten.

 

Familietoernooi
Op zaterdag 29 juni is er in de middag het sportieve Familietoernooi: we gaan op zoek naar de best voetballende familie van Holtum, Buchten en omstreken. Tijdens dit toernooi kan je met de hele familie (of met een aantal families) meedoen. De teams bestaan uit kinderen, ouders, opa’s, oma’s, neven, nichten, oom, tantes, eventueel aangevuld met de buurman en/of buurvrouw. Bij de poule-indeling wordt rekening gehouden met de samenstelling van de teams (prestatie/recreatie en leeftijd).

We beginnen de dag om 12.00 uur met een ontvangst waarna je de mogelijkheid hebt om je om te kleden en spelen vervolgens partijtjes op een 40×20 veld, 7 tegen 7. Ook zal jong en oud kunnen genieten van de beste muzikale ingrediënten tijdens de Hawaii Beach Lounge.

De inschrijfkosten zijn € 15,- per team. De prijs is inclusief: 10 consumptiebonnen, 1 flesje water per teamlid en fruit.

Doe je mee? Schrijf je dan HIER in.

 

Hawaii Beach Club
In de avond wordt de lounge omgebouwd tot de Hawaii Beach Club: een feest vol muziek voor een swingende avond in festivalsferen bij HBC’09.

Familietoernooi
12.00 uur: klik hier voor inschrijven

Hawaii Beach Club
20.00 uur: gratis entree