Wat betekent HBC'09?

HBC’09 is de afkorting van Holtum Buchten Combinatie opgericht 1 juni 2009. Doelstelling voetballen voor plezier voor alle leden.

Sportpark Het Anker

Ons sportpark “Het Anker” is gelegen aan de Ankersweg 52 te Buchten/Holtum. Het beschikt over een club huis met een kantine, 4 kleedkamers, 2 scheidsrechters lokalen en een ontvangst ruimte voor onze tegenstanders. Wij hebben 6 speelvelden inclusief trainingsvelden, waarvan er 5 voorzien zijn van verlichting.

Voor jongens en meisjes

De 4 en 5 jarige spelen elke zaterdag morgen competitie van 09.00 uur tot 11.00 uur onder bekwame leiding. In de wintermaanden spelen zij in een sportzaal.

Voetbal teams

HBC’09 is een groeiende vereniging met het volgende aantal teams :

  • Senioren afdeling 4 heren teams en 1 veteranen team
  • Jeugd afdeling 2 junioren teams, 5 pupillen teams en 1 meisjes team

Gedrag regels bij HBC'09

Natuurlijk gelden bij HBC’09 de gedrag regels die normaliter ook gelden in het dagelijks leven. Zo tolereren wij geen verbaal en fysiek geweld, vernieling en agressie, drug gebruik en alcoholmisbruik. Dergelijk gedrag wordt gestraft met schorsing of verwijdering. Wij verwachten van ouders dat ze zoveel mogelijk actief meehelpen. Het kan niet zo zijn dat zij op zaterdag morgen de kinderen achterlaten bij HBC’09 en tegen de avond deze pas komen ophalen. Ook verwachten wij van de ouders dat zij het vervoer verzorgen bij uitwedstrijden en dat zij de shirtjes wassen van het team.

De contributie

De contributie over het seizoen 2022-2023 bedraagt:

Senioren € 145,00 per jaar
A en B teams € 100,00 per jaar
C en D teams € 90,00 per jaar
E, F en lagere teams € 80,00 per jaar
Steunende leden € 70,00 per jaar
Voetballende leiders, assistenten en bestuursleden € 70,00 per jaar

Ereleden hebben vrijstelling van contributie
Niet voetballende leiders en assistenten hebben vrijstelling van contributie