Beste leden,

Rabobank Zuid-Limburg West (voorheen Rabobank Westelijk Mijnstreek) steunt het verenigingsleven onder andere met Rabo ClubSupport. In oktober gaat deze campagne voor de zoveelste keer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Limburg West hun stem uitbrengen op de vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Ook HBC‘09 doet mee aan deze actie.
Mogen wij rekenen op uw stem en steun?

In de lijst met verenigingen is HBC’09 te vinden onder actief in Sittard-Geleen en thema sport en recreatie of via de website:
https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-west/deelnemers

Iedere stem is geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem ontvangt onze vereniging van de Rabobank een bijdrage voor de clubkas.

Van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020 mogen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. Alle leden van Rabobank Zuid-Limburg West vanaf 18 jaar die op 1 januari 2020 lid waren, ontvangen voor de stemperiode een kaart en unieke inlogcode. Met die code kunnen zij hun stemmen uitbrengen op de speciale website.

Bent u lid van Rabobank Zuid-Limburg West, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden uw stemmen geven aan HBC‘09 bij deze clubactie van Rabobank Zuid-Limburg West.

Vriendelijke groet,
Voetbalvereniging HBC‘09