Beste leden van voetbalvereniging “HBC ‘09”,

Rabobank Zuid-Limburg West (voorheen Rabobank Westelijk Mijnstreek) steunt het verenigingsleven onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne. In oktober gaat deze campagne voor de zoveelste keer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Limburg West hun stem uitbrengen op de vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Ook voetbalvereniging “HBC ‘09” doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Mogen wij rekenen op uw stem en steun?

In de lijst met verenigingen is HBC ’09 te vinden onder actief in Sittard-Geleen en thema sport en recreatie of via de website https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburgwest/deelnemers

Iedere stem is geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem ontvangt onze vereniging van de Rabobank een bijdrage voor de clubkas. Van 4 oktober tot en met 24 oktober 2021 mogen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. Alle leden van Rabobank Zuid-Limburg West vanaf 18 jaar die op 1 januari 2021 lid waren, ontvangen voor de stemperiode een kaart en unieke inlogcode. Met die code kunnen zij hun stemmen uitbrengen op de speciale website.

Bent u lid van Rabobank Zuid-Limburg West, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden uw stemmen geven aan voetbalvereniging “HBC ‘09” bij deze clubactie van Rabobank Zuid-Limburg West.

Wilt u dit bericht alsjeblieft verspreiden onder de adressen uit uw mailbox? Via het doorsturen van dit bericht aan de adressen uit uw mailbox bereiken we in korte tijd honderden adressen. Namens alle leden van voetbalvereniging “HBC ‘09” alvast hartelijk dank voor uw
stemmen!

Vriendelijke groet,

Voetbalvereniging “HBC ‘09”
Marthè Hecker
Penningmeester