Vrijdag overleed op 71-jarige leeftijd ons gewaardeerd erelid, jeugdcommissielid en trouwe supporter Frits Suntjens. Sinds de oprichting van HBC’09, en daarvoor VV Holtum, was Frits zeer betrokken bij de jeugdafdeling van onze vereniging. Met het overlijden van Frits verliezen we een echte HBC’er.

Frits was een echte verenigingsman. Met een werkelijk bovengemiddelde betrokkenheid heeft hij zich jarenlang belangeloos ingezet voor de diverse verenigingen waarvan hij deel uitmaakte. Sinds 1982 was Frits jarenlang als bestuurslid en kartrekker van de jeugdcommissie betrokken bij VV Holtum en daarna HBC’09. Ook de laatste jaren, waarin zijn gezondheid achteruitging, bleef hij zich inzetten voor onze vereniging.

Hij was vanzelfsprekend en onlosmakelijk een onderdeel van de HBC-familie. Voetbal zat in het bloed. Frits gezondheid ging al enkele jaren achteruit, maar toch overviel dit afscheid zowel hem als ook zijn familie en onze vereniging. HBC’09 wenst iedereen die hem kende, maar vooral zijn vrouw Mariet, zijn dochters Maartje en Dorien, hun echtgenoten, zijn kleinkinderen, familie en vrienden, heel veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Vrijdag 24 maart nemen wij voor de laatste keer afscheid van Frits.